Roetienen logo

Roetienen

Biljarthandel Roelofsen-van Tienen

5-Ball en carambole scorebord

Een nieuwe biljartvariant? Daar hoort een nieuw scorebord bij. Het Roetienen-scorebord is geschikt voor het recent ge«Ántroduceerde 5-Ballspel. Spelersnamen en beginstanden zijn eenvoudig in te stellen. Het scorebord controleert automatisch of er een geldige score is ingevoerd, en houdt daarnaast natuurlijk ook het gemiddelde en de hoogste serie bij. De historie van uw speelbeurten is optioneel weer te geven op het scorebord, evenals de speeltijd per speler. Daarnaast is het Roetienen-scorebord ook te gebruiken voor carambole biljart.

Het 5-Ballspel

5-Ball is een combinatie van darts, carambole en pool. Het wordt gespeeld op een standaard biljarttafel, maar dan met 5 ballen. Een speler speelt met de witte bal, de andere met de gele bal. Door caramboles te maken worden punten gescoord: deze punten zijn afhankelijk van de ballen waarmee de carambole gemaakt is. Vooraf wordt afgesproken met hoeveel punten er wordt gestart. De speler die het eerst precies op 0 punten uitkomt, is de winnaar. Voor de volledige spelregels van het 5-Ballspel, zie de offici«³le handleiding.

Meer informatie over onze scoreborden

De handleiding die op het scorebord te vinden is, is ook beschikbaar als download. Neem voor meer informatie over het 5-Ballspel of het rvt-score scorebord telefonisch contact met ons op via 0485 371316, of stuur een mail naar biljart@roetienen.nl. Kom ook gerust eens langs voor een demonstratie!

Biljart scoreborden

De handleidingen voor onze overige scoreborden zijn ook op onze site te vinden.